De Open Herpse

Met slaperige oogjes kwamen wij (Joep, Mayke, Stijn en Luuk) om 9 uur aan in het altijd pittoreske Herpen. We waren hier om mee te doen aan het jaarlijkse tafeltennistoernooi van het dorp, waar Stijn niet toevallig vandaan komt. Na lichter (het inschrijfgeld) en zwaarder (het ontbijt van de Plus) te zijn geworden, was het tijd om te beginnen. 

In de groepsfase moest ieder het tegen drie of vier tegenstanders opnemen. Een vroegtijdig hoogtepunt was de clash van Stijn versus zijn moeder, die natuurlijk door onze wedstrijdsecretaris gewonnen werd.  Na de groepsronde mochten Luuk, Stijn en Joep door naar een winnaarspoule, waarin we alledrie (plus nog een deelnemer) bij elkaar werden gezet. Na meerdere veldslagen mochten Stijn en Luuk door naar de halve finales, wat helaas het eindstation bleek voor hen.

Het wachten tussen wedstrijden werd opgevuld door eten, kletsen, nogmaals eten en vrij spelen. In andere woorden: het was een relaxed dagje. Rond vieren tuften we weer naar huis na een tof toernooi.